Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Πως θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά

ΤΕΣΤ ΒΡΩΜΙΑΣ:
Αλείψτε τον καναπέ και τις κουρτίνες με μερέντα.Τοποθετήστε ένα σουβλάκι πίσω από τον καναπέ και αφήστε το εκεί όλο το καλοκαίρι.
ΤΕΣΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ:
Αγοράστε μια κούτα 150 λίτρων και γεμίστε το με LEGO(εναλλακτικά χρησιμοποιήστε στυλό ή βίδες).Παρακαλέστε ένα φίλο ή φίλη να τα σκορπίσει σε όλο το σπίτι.Κλείστε τώρα τα μάτια και προσπαθήστε να πάτε μέχρι το μπάνιο ή την κουζίνα χώρις να βγάλετε άχνα.Στο κάτω-κάτω θα μπορούσατε να ξυπνήσετε το παιδί!
ΤΕΣΤ SUPER MARKET:
Πάρτε ένα-δύο ζώα(κατά προτίμηση κατσίκες)και πάρτε τες μαζί σας στην επόμενη επίσκεψή σας στο Super Market.Προσέχετέ τες όλη την ώρα και πληρώστε ότι φάνε ή καταστρέψουν.
ΤΕΣΤ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ:
Προμηθευτείτε ένα μεγάλο ζωντανό χταπόδι και προσπαθήστε να το βάλετε σε ένα δίχτυ από πατάτες.Σιγουρευτείτε ότι έχετε βάλει όλα τα πλοκάμια του μέσα στο δίχτυ.
ΤΕΣΤ ΦΑΓΗΤΟΥ:
Προμηθευτείτε ένα μεγάλο πλαστικό φλυτζάνι και γεμίστε το μέχρι τη μέση με νερό.Στηρίξτε το φλυτζάνι σε μια κούνια,κρεμάστε την κούνια από το ταβάνι και σπρώξτε την.Προσπαθήστε τώρα να γεμίσετε με ένα κουτάλι το φλυτζάνι με μουλιασμένα Corn Flakes παριστάνοντας παράλληλα το αεροπλάνο.Μετά χύστε το περιεχόμενο του φλυτζανιού στο πάτωμα και μείνετε ήρεμοι.
ΤΕΣΤ ΝΥΧΤΑΣ:
1.Προετοιμαστείτε ως εξής:Γεμίστε μια μαξιλαροθύκη με 3-4 κιλά υγρής άμμου.
2.Ξεκινήστε στις 6μμ να περπατάτε με την μαξιλαροθύκη στην αγκαλιά σας,κάνοντας παράλληλα την κίνηση του νανουρίσματος.
3.Κάντε το παραπάνω μέχρι τις 9μμ.Τοποθετήστε την μαξιλαροθύκη τώρα στο κρεβάτι και βάλτε ξυπνητήρι στις 2πμ.
4.Σηκωθείτε στις 2 και ξαναμεταφέρετε την μαξιλαροθύκη για μία ώρα μέσα στο σπίτι και αυτήν τη φορά τραγουδήστε και τραγούδια νανουρίσματος.
5.Βάλτε ξυπνητήρι στις 5 και επαναλάβετε το σημείο 4.Προσπαθήστε αυτή τη φορά να θυμηθείτε και άλλα τραγούδια νανουρίσματος.
6.Βάλτε ξυπνητήρι στις 7 και ετοιμάστε πρωινό.
7.Επαναλάβετε τα παραπάνω κάθε νύχτα για τουλάχιστον 3 χρόνια.
8.Έχετε υπομονή!!!
ΤΕΣΤ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ:
Πάρτε ένα κουτί αυγών και προσπαθήστε να το μετατρέψετε με ένα ψαλίδι και νερομπογιές σε κροκόδειλο.Τώρα μετατρέψτε το χαρτόνι από χαρτί τουαλέτας σε ένα ελκυστικό κηροπήγιο.Μετά κατασκευάστε με σελοτέϊπ και αλουμινόχαρτο ένα ακριβές αντίγραφο του Πύργου του Άιφελ.
ΤΕΣΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:
Πουλήστε το διθέσιο κάμπριό σας και αγοράστε ένα Renault Scenic.Τώρα πάρτε ένα παγωτό ξυλάκι σοκολάτα και τοποθετήστε το στο ντουλαπάκι.Αφήστε το εκεί για τουλάχιστον 24 ώρες.Πάρτε ένα κέρμα των 2 ευρώ και βάλτε το στο CD Player του αυτοκινήτου.Λιώστε μια σακούλα με μπισκότα βουτύρου και σκορπίστε το στο πίσω κάθισμα.Τέλος,χαράξτε τις πόρτες με μια τσουγκράνα.
ΤΕΣΤ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ(Για γυναίκες):
Πάρτε ένα σακί με φασόλια και δέστε το γύρω από τη μέση σας για 9 μήνες.Μετά αφαιρέστε το σακί.
ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ(Για άνδρες):
Πηγαίνετε σε τράπεζα και αναθέστε πάγια εντολή με τα λεφτά του μισθού σας σε ίσα μέρη σε μαγαζιά παιχνιδιών,Super Market και εκπαιδευτικά ιδρύματα.
ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΣΤ:
Βρείτε ένα φιλικό ζευγάρι που έχει ήδη ένα παιδί.Δώστε τους συμβουλές για θέματα όπως:πειθαρχία,υπομονή,ανεκτικότητα κλπ.Κάντε όσο μπορείτε εξυπνότερες προτάσεις βελτίωσης συμπεριφοράς.Τονίστε πόσο σημαντική είναι η συνεπής διαπαιδαγώγηση.Απολαύστε το πείραμα γιατί είναι η τελευταία φορά που θα γνωρίζετε όλες αυτές τις συμβουλές.Πιθανόν θα είναι και η τελευταία φορά που θα δείτε αυτό το ζευγάρι,αλλά μην πτοηθείτε!Αυτό ήταν το τέλος του τεστ.Αν καταφέρατε και περάσατε όλες τις δοκιμασίες με επιτυχία τότε:Καλή διασκέδαση στην τεκνοποιήση!!!!

4 σχόλια:

Laplace είπε...

xaxa,esy eisai etoimh?

agapoulitsa είπε...

χαχα...ας βρεθεί πρώτα ο άνδρας που θα με αντέξει και μετά γίνομαι και μαμά!Ας ελπίσουμε μόνο να μην καταντήσω σαν τη Δήμητρα στο "Σ'αγαπώ μ'αγαπάς" να ρωτάω τον Γ "Κι εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" :Ρ

Laplace είπε...

o giannakhs ti einai bre???? :P :P

agapoulitsa είπε...

Ο Γιαννάκης είναι ήρωας που με άντεξε 4 μήνες!!!! :Ρ